KARS / MERKEZ - Subatan Ortaokulu

Subatan Ortaokulu

SUBATAN KÖYÜ SUBATAN KÜME EVLERİ ORTA OKUL BLOK NO: 201 MERKEZ / KARS
Vizyon
Öncelikle iyi bir vatandaş ve insan olarak yetiştiren, •Ülkemizin nitelikli liselerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; •Öğrencilerine en az bir yabancı dili konuşabilme becerisini kazandıran, •Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren; sosyal bilinci ve sosyal sorumluluğu üst düzeyde olan, .Çevre ile sürekli iletişim halinde olabilen çevreye ve insanlara fayda sağlayacak çalışmalarda bulunabilen insanlar haline getirebilmektir.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip ve okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir.Öğrencilerimize Milli ve Manevi değerleri kavrayabilen milli manevi değerlere sahip çıkabilen öğrenciler yetiştirmek. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizi öğrenmeyi öğrenmiş, öz güvenleri yüksek, 21. yüzyılın gereksinimlerine cevap verebilen becerilerle donanmış bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
Her çocuk özeldir, her bir çocuğumuz yetenekleri ve imkanları doğrultusunda başarılıdır.
Öğretim Şekli :normal
ders başlama saati: 08.10 ders bitiş saati: 14.40
Kaloriferli
Ulaşım
Şahsi arabalar, köy arabaları ve öğretmenlerin ayarladığı servisler ile ulaşım yapılmaktadır.
05383799128- Öğretmen Servisi
subatan köyü